Billede af en lastbil og en gravemaskine

Tung trafik og jordkørsel på Dokhavnsvej fra uge 43

Arbejdet omkring den nye fjernkøl- og varmecentral fortsætter. Piloterings- og spunsarbejdet bliver afsluttet ved udgangen af uge 43, dermed forlænges arbejdet en uge yderligere.

Byggeriet af den nye fjernkøl- og varmecentral har i perioden fra uge 36 til uge 42 involveret piloteringsarbejde og sætning af spuns. I den forbindelse kunne der forekomme bankelyde og vibrationer. Planmæssigt er dette varslet til at være afsluttet i 42, men denne frist forlænges med en uge, således dette afsluttes ved udgangen af uge 43. Dermed kan forekomme bankelyde i tidsrummet 07:00 til 18:00 i hverdagen til og med uge 43. Derefter går byggeriet ind i en ny fase.

Jordkørsel fra uge 43
Fra uge 43 og fremefter vil der være jordtransport fra byggepladsen. Konkret betyder det tung trafik via Dokhavnsvej med tilkørsel til Sydhavnsvej og derefter ud af Kalundborg. Dette bør ikke umiddelbart påvirke andre trafikanter i Kalundborg.

Ændringer af Dokhavnsvej
I forbindelse med byggeriet af den nye fjernkøl- og varmecentral vil asfalten på det stykke af Dokhavnsvej, der løber langs byggepladsen, blive fjernet af hensyn til arbejdet med underjordiske rør. Der er anlagt en midlertidig omkørsel med stabilgrus, og vejen vil være farbar under hele byggeriet ved ærindekørsel.

Ved afslutningen af byggeriet vil Dokhavnsvej blive genetableret med asfalt.

Almindelig byggestøj kan forekomme
Det nye varsel for byggeriets naboer gælder fra mandag i uge 43 og i de seks efterfølgende uger. I denne periode kan der forekomme, hvad der kan kategoriseres som almindelig byggestøj. I hele perioden vil Kalundborg Forsyning overholde de støjregler, som er fastsat af Kalundborg Kommune, og arbejdet vil blive udført i tidsrummet fra 07:00 til 18:00 på hverdage.

Hold dig opdateret om projektet

 

Kontakt

Portrætbillede af William Ejsing

William Ejsing

Presseansvarlig
25 54 83 85